Over ons

Binnen Praktijk Vroeg zijn werkzaam:

Rob Boekhout, psychotherapeut, GZ/Psycholoog. Big-nummer 49050068416/29050068425

Judith van der Giessen, psychotherapeut, Registerpsycholoog NIP K&J en IMH-Specialist Big-nummer 69918371516

We hebben beiden veel ervaring in de specialistische GGZ, en werken al jaren met jonge kinderen en hun ouders. De laatste 13 jaar hebben we nauw samengewerkt binnen KJP Drechtsteden in Papendrecht, waar we merkten dat heel veel ouders al lange tijd zorgen hadden over hun kinderen, soms al vanaf de geboorte. Die vaak wel voelden dat er wat was maar het niet goed onder woorden konden brengen. Eenmaal verwezen naar onze praktijk in Papendrecht, bleken er al lange tijd problemen niet opgelost en waren inmiddels veel verdriet en negatieve dingen ontstaan binnen het gezin. 

Ons idee, en daarmee gelukkig ook die van de overheid, is om juist eerder hulp te bieden, Vroeg dus! Vanuit deze overtuiging is in 2019 Praktijk Vroeg opgericht. 

Op deze manier, door op vroege leeftijd mee te kijken, lopen problemen nog niet al te veel op en kan soms binnen korte tijd de cirkel worden doorbroken waardoor gezinnen weer verder kunnen. We kijken en denken mee, helpen ouders en kinderen, zodat u daarna weer zelf verder kan.